jan
8

Våren-19

Inlägg av Annelie Olsson  //  Okategoriserade

Hej och god fortsättning på det nya året till er alla. Vi kör igång vårterminens träning v. 3 – alltså nästa vecka och vi hälsar både gamla och nya medlemmar varmt välkomna. Schemat ser ut som det gjorde på hösten men det är Emma som är tillbaka på Zumba Toning i början av terminen. Vi kan glädjande meddela att det är ny instruktör på gång till zumba i Vissefjärda och vi meddelar startdatum så snart vi vet.

Vi har dock ett jättestort problem, och det är att vi helt saknar instruktör till bamsegympan. Någon som vet nån som skulle passa? Vi hjälper till med uppstart och utbildningar men vi är i akut behov av någon annars måste vi ställa in denna terminens bamsegympa. Det enda kravet är att man ska gilla barn och att man är över 15 år gammal. Hör av er till Anna på 073-4041082.

Med vänliga hälsningar från oss på Emmas