Våra pass

Dans/kondition
Ett roligt och enkelt konditionspass med blandade dansstilar alltifrån hiphop till bugg, från gammal till ny musik.

Zumba
Zumba baseras på konditionstränande rytmisk dans. Med inspiration från latinska rytmer som t ex cumbia, salsa, merengue och reggaeton utförs enkla danssteg. Ett roligt konditionspass som bränner kalorier! Nya stegkombinationer för varje låt.

Zumba Toning
Med inspiration från latinska rytmer som t ex cumbia, salsa, merengue och reggaeton utförs enkla danssteg. Utmaningen här är att lägga på motstånd med hjälp av Zumba Toning Sticks (eller lätta vikter), som hjälper dig att fokusera på specifika muskelgrupper.

Step
Träning vid och på stepbräda där olika grundsteg sätts ihop till en kombination av steg.
Bra konditionsträning.

Kondition/core
Konditionen tränar vi med lättare steg utan längre stegkombinationer. Varje låt har sina egna rörelser. Ett roligt och enkelt sätt att träna till musik.
Core – ett styrkepass för mage, rygg och bäcken. Bra träning för din hållning, balans, smidighet och stabilitet.
Coreövningarna utförs i ett lugnt tempo, men känns i hela kroppen!

Bamsegympa
Barngymnastik för barn mellan 3-6 år. Träning och rörelse på en enkel och rolig nivå!

Drillning
Drillning är en dans med stavar, pom-pons eller flaggor. En kombination av teknik, dans och gymnastik. Som drillare tränar man kondition, styrka, taktkänsla, koordination och motorik. Man lär sig också samarbete och samspel.
Emmas flitiga fötter tillhandahåller ett antal stavar. Det är givetvis okej att köpa sin egen stav, bara den är i rätt längd.

Strong by Zumba® 
Ett gruppträningsprogram som lättast kan beskrivas som en kombination av HIIT, egna kroppsviktsövningar, styrka och kondition – givetvis under ledning av musik!

Musiken är, som i alla former av Zumba, en viktig del av passet. Rörelserna är synkroniserade med musiken och  tempot som ger passet en hög intensitet. Genom att använda sig av sin egen kroppsvikt, kommer man att få muskulär uthållighet, toning och definition, och givetvis den stora glädjen att träna tillsammans till härlig musik!

Redskapsgymnastik fr. 7år
Klassisk gymnastik för den akrobatiske ungdomen. Alla får chans att utvecklas, samtidigt som de har roligt.