Våra pass

Yoga
Lugn och avslappnande yoga med enkla rörelser.

Dans/kondition
Ett roligt och enkelt konditionspass med blandade dansstilar alltifrån hiphop till bugg, från gammal till ny musik.

Zumba
Zumba baseras på konditionstränande rytmisk dans. Med inspiration från latinska rytmer som t ex cumbia, salsa, merengue och reggaeton utförs enkla danssteg. Ett roligt konditionspass som bränner kalorier! Nya stegkombinationer för varje låt.

Zumba Toning
Med inspiration från latinska rytmer som t ex cumbia, salsa, merengue och reggaeton utförs enkla danssteg. Utmaningen här är att lägga på motstånd med hjälp av Zumba Toning Sticks (eller lätta vikter), som hjälper dig att fokusera på specifika muskelgrupper.

Step
Träning vid och på stepbräda där olika grundsteg sätts ihop till en kombination av steg.
Bra konditionsträning.

Kondition/core
Konditionen tränar vi med lättare steg utan längre stegkombinationer. Varje låt har sina egna rörelser. Ett roligt och enkelt sätt att träna till musik.
Core – ett styrkepass för mage, rygg och bäcken. Bra träning för din hållning, balans, smidighet och stabilitet.
Coreövningarna utförs i ett lugnt tempo, men känns i hela kroppen!

Bodybalance®
Les Mills BODYBALANCE® är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Fokus ligger på andningen samtidigt som du tränar styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av teknik och rörelse ger dig ett fysiskt träningspass, inre balans och harmoni.

Bamsegympa
Barngymnastik för barn mellan 3-6 år. Träning och rörelse på en enkel och rolig nivå!

Drillning
Drillning är en dans med stavar, pom-pons eller flaggor. En kombination av teknik, dans och gymnastik. Som drillare tränar man kondition, styrka, taktkänsla, koordination och motorik. Man lär sig också samarbete och samspel.
Emmas flitiga fötter tillhandahåller ett antal stavar. Det är givetvis okej att köpa sin egen stav, bara den är i rätt längd.